Boudrie Coaching and Training

vertrouwen als basis


Als je over je schouder kijkt, lijkt het alsof alle keuzen die je gemaakt hebt in je leven zo logisch zijn: je maakt er een kloppend verhaal van. Met alle mensen die iets willen leren of ergens mee zitten mag ik ook de tijd nemen om achterom te kijken: wie en wat heeft jou gevormd, waar kom je vandaan? Wat zijn gewoonten die je opgebouwd hebt die 'daar en toen' heel erg klopten en die je misschien nog steeds hebt terwijl ze je in het 'hier en nu' wel eens belemmeren? Waar wil je naar toe?

Ik ervaar bij mij aan tafel dat de wijsheid in mensen zelf zit. Mijn werkwijze kenmerkt zich door vragen stellen en je op verhaal te laten komen. Want jouw unieke levensgeschiedenis staat centraal en het pad dat jij op wilt gaan, dat is wat we samen onderzoeken. Ik kan je daarbij structuur bieden. Door alle levens- en werkervaring gecombineerd met een stevig pakket aan theoretische bagage. Doordat ik zelf zoveel verschillende rollen heb gehad heb ik veel inlevingsvermogen en weet ik vaak 'hoe het werkt'. Waar het jouw leerproces dient, breng ik mijn kennis en vaardigheden graag in, om zo bij te dragen aan jouw autonomie.

Op verhaal komen en met zelfvertrouwen je pad vervolgen, daar draag ik graag aan bij. Ik verheug me erop een tijdje met je mee te mogen reizen. In mijn logo is dat ook wat je terug kunt vinden: je kunt invoegen wanneer je wilt, we trekken samen een tijdje op in dialoog, waarna je weer uitvoegt en je eigen weg vervolgt.

Voel je welkom!

0