Boudrie Coaching and Training

vertrouwen als basis


Klantwaardering coaching en training

Rita van Ewijk Adjunct-directeur bij A.S.R.

Ik heb Nathalie leren kennen in een intervisie groep waarbij zij zowel zelf deelneemt als op een heel natuurlijke manier het proces begeleidt als dat nodig is. Ook in individuele coaching heb ik die professionaliteit ervaren. De passie waarmee Nathalie werkt is motiverend. Nathalie's visie op intergriteitsvraagstukken vormt voor mij een onderdeel van mijn eigen 'kompas'. Naast een geweldige professional vind ik haar een ontzettend fijn mens.

Sharon Buizer-van Gool HR Manager at IMCD Group BV

Ik heb Nathalie leren kennen als een zeer integere, professionele en warme coach. Een coachingsgesprek met Nathalie voelt als een warm bad. Hoe confronterend sommige zaken ook zijn, Nathalie zorgt ervoor dat je ze kunt ombuigen naar positiviteit. Op zowel privé- als op werkvlak heb ik nieuwe inzichten gekregen waar ik direct mee aan de slag kan. Voor een ieder die graag vooruit wil en zich persoonlijk wil ontwikkelen beveel ik Nathalie van harte aan.

Mariëtte Appelman Senior Intelligence Decentraal Informatie Knooppunt Basisteam Hoorn, politie eenheid Noord-Holland

Nathalie heb ik binnen de Nationale Politie leren kennen als een zeer vakkundig, veelzijdig en integer specialist op het gebied van coaching. In een persoonlijk coachingstraject weet Nathalie op een ongedwongen manier tot de kern te komen waarna zij de kandidaat zelf de actie-plannen te maken en de stappen te nemen. Door terug te gaan naar de kern en de sterke punten te belichten, maakt het dat je als kandidaat volledig overtuigd deze kansen kunt oppakken en tot uitvoer kan brengen. In mijn ontwikkeltraject heeft mij dit absoluut nog sterker gemaakt.

Tom Bersee Sectorhoofd Dienst Regionale Informatie Organisatie at Nationale Politie - Eenheid Noord-Holland

Nathalie heeft op mijn verzoek een aantal goede interventies gedaan in teams waar samenwerkingsproblemen waren. Nathalie heeft het vermogen om mensen op een goede manier de spiegel voor te houden waardoor ze de effecten van hun gedrag gaan zien en dit bij kunnen stellen. Met een lach op haar gezicht kan ze scherpe analyses presenteren waarna de betrokkenen 'ja' knikken en aan de slag gaan om de situatie te verbeteren.

Daarnaast kan ze zich goed in leidinggevenden inleven die haar personele vraagstukken voorleggen. Ze reageert intuïtief, beweegt mee maar schroomt ook niet om de leidinggevende op onhandigheden te wijzen of alternatieven aan te reiken. 

0